Aldi Maasmechelen opent gloednieuwe vestiging

Er kwamen 20 parkeerplaatsen bij.
ALDI Er kwamen 20 parkeerplaatsen bij.
De gloednieuwe ALDI-winkel in Maasmechelen heeft  woensdag haar deuren geopend. Het pand is groter én kreeg extra parkeerplaatsen. 

Wekenlang werd er gewerkt aan de hoek met  de Industrielaan-Rijksweg in Maasmechelen, maar de Aldi-vestiging is eindelijk klaar.  

De nieuwe ALDI is modern en maar liefst 500 m2 groter dan het oude filiaal. “In de gloednieuwe verkoopoppervlakte van 1.200 m2 kunnen klanten zich vlot naar hun favoriete producten begeven dankzij bredere wandelgangen en hebben ze een goed overzicht door de kleurrijke en duidelijke pancartes", klinkt het. “Ook de prettige ledverlichting en warme houten accenten in het interieur zorgen ervoor dat winkelen bij ALDI nog fijner wordt.”

Verschillende panden, zoals een naastliggende woning en vier bovenliggende appartementen werden afgebroken, waarna de vrijgekomen ruimte werd benut om een volledig nieuwe en grotere winkel te bouwen. Ook werden er 20 extra parkeerplaatsen gecreëerd, wat het comfort voor de klant nog verhoogt.

Focus op vers

De nadruk van de nieuwe winkel ligt op vers. “Klanten zullen niet naast het groeiend en kwalitatief hoogstaand aanbod vers fruit en verse groenten kunnen kijken. In de nieuwe winkel zal ALDI met een heuse versmarkt kunnen uitpakken. In de nieuwe winkel wordt ook een halfopen bakkerij voorzien. Een prijsverhoging komt er zeker niet.”  
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mia Boets

    Succes is ook onze winkel in Herent

  • Vita Brunetti

    Het werd tijd,heb het gemist....mijn Aldi ❤