4,2 miljoen keer bedankt, beste lezers uit Maasmechelen!

Mia Tielens werd dit jaar vermoord door haar partner.
Marco Mariotti Mia Tielens werd dit jaar vermoord door haar partner.
Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Maasmechelen flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over de gemeente werden zowat 4,2 miljoen keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor!

De moord op de 61-jarige Mia Tielens beroerde heel de gemeente.

Het spectaculaire ongeval aan de Rijksweg waarbij een wagen over het rondpunt vloog deed heel wat lezers de wenkbrauwen fronsen. De inzittenden raakten zwaargewond en hadden lachgas gebruikt.

Het assisenproces én de vlucht van moordverdachte Lei Beaumont bleef na tien jaar procederen actueel. Zijn wanhoopsdaad in de gevangenis werd een zoveelste slag in het gezicht van de nabestaanden en lokte heel wat verontwaardiging uit bij de lezers.

De Vlaming herkende zichzelf dan weer in het verhaal van Maasmechelaar Bert Gorissen die niet opgezet was met de plannen van een appartement pal aan zijn achtertuin

Het dodelijk verkeersongeval waarbij de Maasmechelse DJ Robert Kraftmann om het leven kwam, bleef nog lang nazinderen bij veel Maasmechelaren. Hij overleed in mei 2019.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, indringende en emotionele verhalen uit uw buurt, in uw buurt!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.