"Nee, ik hang het varken niet uit"

MAAR LIEFST TWEE MAASMECHELSE VERLEIDERS IN 'TEMPTATION ISLAND'

Guiseppe Cirignola (22), een van de acht verleiders.
Foto Mine Dalemans Guiseppe Cirignola (22), een van de acht verleiders.
Er zit blijkbaar veel testosteron in de Maasmechelse bodem, want twee van de acht mannelijke vrijgezellen in Temptation Island komen uit de Maaslandse gemeente. "Je kan het programma vergelijken met een weekje in de Versuz, maar dan in een warm land", lacht Giuseppe Cirignola (22). Samen met zijn kameraad Karim Leone (20) kunt u hem vanaf vanavond aan het werk zien.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island moet nog van start gaan, maar vrijgezel Giuseppe Cirignola uit Maasmechelen heeft al voor een eerste internethit gezorgd. De teaser waarin hij beschrijft hoe hij klaar is 'om te scheuren' is al tienduizenden keren bekeken op sociale media. "Ik ga lachend door het leven en neem die dingen allemaal niet zo serieus", vertelt de man die een passie heeft voor dans. "Mijn deelname wil niet zeggen dat ik een smeerlap of bedrieger ben. Integendeel. Mensen die mij kennen weten dat ik een fatsoenlijke kerel ben, en altijd mezelf zal zijn." Volgens Guiseppe zal de kijker zeker geamuseerd worden door zijn fratsen. "Zodra er camera's op mensen staan gericht, gaan mensen zich anders gedragen. Maar echt waar, ik ben gewoon mezelf gebleven. Lachen, plezier maken, stunten uit halen."

Ook serieuze kant

Giuseppe hoopt dat hij enige bekendheid kan overhouden aan het programma, maar dan wel in positeve zin. "Het zou mooi zijn als één of ander productiehuis mij belt om mee te spelen in een serie. Pak nu die Smos van Safety First. Dat typetje vind ik gewoon geweldig. Smos zou wel familie van mij kunnen zijn, hilarisch", lacht hij. De Maasmechelaar beseft dat de mening van mensen op sociale media bikkelhard kan zijn, maar daar is hij niet bang voor. "Los van het feit dat ik een speelvogel ben, hoop ik dat de programmamakers ook mijn serieuze kant aan Vlaanderen laten zien. Die is zéker ook naar boven gekomen hoor."

Alleen goede bedoelingen

Over bedrog of spanningen in de afleveringen mocht Giuseppe nog niet veel kwijt. "Maar de kans bestaat dat je me volgende week terugbelt voor een nieuw interview", lacht hij. "En of ik de afleveringen samen met mijn ouders in de zetel durf kijken? Ik denk het wel. Tenslotte kan je Temptation Island vergelijken met een weekje in de Versuz, maar dan in een warm land. Bijna elk weekend zet ik een stapje in de wereld. Dit keer mogen mijn ouders zien hoe Giuseppe de bloemetjes buitenzet, maar het is niet dat ik het varken heb uitgehangen. Ik geniet van het leven, en ik heb alleen maar goede bedoelingen. Spijt dat ik heb meegedaan, zal ik zéker nooit hebben. Mijn ouders en vrienden zijn trots op mij, en mensen met vooroordelen zal je altijd hebben."


Vanavond kan je de twee Limburgers aan het werk zien op Vijf om 20.35 uur.