Verleider Giorgio van ‘Temptation’ en vriendin in elkaar geslagen op festival: “Ik wens dit niemand toe”

Instagram
Op het Mazefestival in Maaseik is zaterdagnacht een zware vechtpartij uitgebroken. Slachtoffers zijn Giorgio (24) van ‘Temptation Island’ en zijn vriendin Samra. De twee liepen meerdere breuken op.

“Wees er snel bij want de tickets zijn bijna uitverkocht. Wie met mij op de foto wil, aarzel niet.” Dat deelde Giorgio Celea zélf eerst via sociale media. De jongeman zou er één van de gasten zijn. En dat gebeurde ook. Maar Giorgio kreeg het plots aan de stok met enkele andere bezoekers van het festival. Volgens omstaanders werd Giorgio bespot, “en kan je tegenwoordig al niet meer met een tv-programma meedoen", klinkt het. 

“Geen respect”

Er ontstond ruzie en een twintigtal mensen deelden klappen uit aan het koppel. Giorgio verloor het bewust zijn en lag roerloos op de grond. Hij liep een neusbreuk op. Zijn vriendin brak haar arm en zou ook vier ribben hebben gebroken. Zij is helemaal in shock.

Giorgio van Temptation kreeg rake klappen op het Mazefestival en verloor zelfs het bewustzijn.
RV Giorgio van Temptation kreeg rake klappen op het Mazefestival en verloor zelfs het bewustzijn.

“Jullie hebben nu wat jullie wilden”, reageert Giorgio. “Maar jullie gaan de gevolgen nog dragen. In 2019 en nog steeds zo weinig respect. Ik gun dit niemand toe, en dat hoort iedereen te doen. Sommigen zeggen me dan dat ik maar niet met tv-programma’s moet meedoen. Dat slaat nochtans nergens op. Dus wie met zijn gezicht op tv komt, verdient slaag? Onvoorstelbaar. Hopelijk zijn jullie nu gelukkiger, en laat iedereen die mij haat mij gewoon met rust." 

Aan de aanwezige vrouwen die ook ruzie met hem maakten heeft hij ook nog een boodschap. “Toch hoop ik dat jullie tevreden zijn met de foto die met mij gemaakt kon worden.”

Smartphone

Via sociale media wordt nu een oproep de wereld in gestuurd om de daders te helpen identificeren. De lokale politie onderzoekt de feiten. “Tegenwoordig heeft toch iedereen de smartphone vast. Het moet ongetwijfeld gefilmd zijn”, klinkt het. Volgens getuigen had Giorgio eerder die avond ook al ruzie met een groepje. Er werd meerdere keren heen en weer geschimpt.

Giorgio was één van de verleiders uit het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’. De Genkenaar viel vooral op door zijn fierheid voor zijn Italiaanse roots.

Giorgio, verleider Temptation Island 2019
Vijf Giorgio, verleider Temptation Island 2019
Instagram10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • liliane vanthoor

  Iemand in elkaar slaan omdat hij iets doet wat jezelf niet leuk vindt. Walgelijke mensen.

 • Tom Cornelissen

  Waarschijnlijk ineengeslagen omdat het volk kwaliteits tv wil en liever educatieve documentaires kijkt .

 • Peter Janssens

  Media is hier mee schuldig !

 • Erwin De Meyer

  Niet goed te praten maar doe een beetje normaal .

 • Wouter Van de Walle

  Moet er ook niet veel van weten maar dit is er zwaar over.. Hopelijk worden die marginalen snel opgepakt, aangezien ze er ook zelfs niet voor terug deinsden om een vrouw meerdere breuken te kloppen/schoppen, degoutant