Spectaculaire wijnaward voor Paul de Pierre

Het Maarkedalse restaurant Paul de Pierre heeft de Award of Excellence 2016 van de wereldgerenomeerde Wine Spectator gekregen.

"Het is een award die uitgereikt wordt voor restaurants met een uitzonderlijke wijnkaart en wijnfilosofie", zegt Paul-Henri Cuvelier, de uitbater en sommelier van restaurant Paul de Pierre. "Wij zijn het derde restaurant in België dat een award krijgt van Wine Spectator en nog maar het tweede restaurant in België die de Wine Spectator's Best of Award of Excellence gekregen heeft. Het Hof van Cleve werd eerder al bekroond."


Voor Cuvelier is het belangrijk dat de gasten kunnen genieten van een lekkere en bijpassende wijn bij de gerechten. "Ik heb nauwe contacten met mijn leveranciers", vervolgt hij. "Wat telt in mijn keuze is de smaak van de wijn en dat weten de klanten wel te appreciëren. Ook voor mij is het een passie om de juiste wijnen te vinden. In de loop der jaren heb ik natuurlijk een mooie collectie aan uitstekende wijnen kunnen verzamelen." (MDVR)