Leerkrachten basisschool Omer Wattez genieten van oliebollen en volksspelen op Dag van de Leerkracht

Na schooltijd nemen de leerkrachten het tegen elkaar op met bollen.
Lieke D'hondt Na schooltijd nemen de leerkrachten het tegen elkaar op met bollen.
De oudervereniging van basisschool Omer Wattez in Schorisse heeft een mooie verrassing in elkaar gestoken voor de Dag van de Leerkracht. 

Een hele dag lang kregen de juffen en meesters opdrachten en raadsels voorgeschoteld die ze samen met de leerlingen moesten oplossen. De oplossingen deden hen na schooltijd belanden in volkscafé ’t Sprankelend Toeval in Maarke-Kerkem. Daar werden ze door de oudervereniging van de school getrakteerd op oliebollen en een portie volksspelen. “Het is de eerste keer dat we tijdens de Dag van de Leerkracht iets doen op locatie en dat is wel fijn. Het is ook mooi weer, dus we kunnen nog even op het terras zitten”, vertellen Freija en Pascale van de oudervereniging. De leerkrachten konden de verrassing wel smaken. “We worden telkens weer verwend op de Dag van de Leerkracht”, klonk het. 

De oudervereniging trakteerde met verse oliebollen.
Lieke D'hondt De oudervereniging trakteerde met verse oliebollen.
De leerkrachten ontdekken de volksspelen in 't  Sprankelend Toeval.
Lieke D'hondt De leerkrachten ontdekken de volksspelen in 't Sprankelend Toeval.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.