Landbouwer overleden nadat hij tussen tractor gekneld raakte

Slachtoffer is echtgenoot van Maarkedalse schepen Ann De Tollenaere

De man was vermoedelijk al een paar uur overleden toen hij werd gevonden.
Ronny De Coster De man was vermoedelijk al een paar uur overleden toen hij werd gevonden.
Op een akker in het Oost-Vlaamse Nukerke bij Maarkedal is in de vooravond een landbouwer levenloos aangetroffen. Alles wijst op een ongeval: het slachtoffer zat gekneld tussen zijn tractor en een hooikeerder. Hij was vermoedelijk al uren overleden toen hij werd gevonden.

Het was een omwonende die het drama ontdekte. De man vond het vreemd, dat op het veld achter zijn woning langs de gewestweg N60 (baan Oudenaarde-Ronse) een tractor al een hele tijd met draaiende motor bleef staan.

Alle hulp te laat

De man alarmeerde uiteindelijk de hulpdiensten. Het toegesnelde ambulance en MUG-team van het Algemeen Ziekenhuis Glorieux en de brandweer van Ronse konden niets meer doen. De landbouwer was vermoedelijk al een paar uur eerder overleden.

De verslagenheid in Maarkedal is groot. Het slachtoffer Aristide De Tant, is de echtgenoot van Ann De Tollenaere (Open Vld) , vierde schepen en ook gewezen OCMW-voorzitter van Maarkedal.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • André Decubber

    Ann de verslagenheid is groot, weet dat wij met je meeleven. Sterkte sterkte, aanvaard onze christelijke deelneming. André & Jeannette