KLJ Etikhove bouwt meer dan één feestje tijdens kermisweekend

De mannen en vrouwen van KLJ Etikhove zijn klaar voor het kermisweekend. Hun opgeknapte kicker zullen ze later dit jaar ook verhuren.
Lieke D'hondt De mannen en vrouwen van KLJ Etikhove zijn klaar voor het kermisweekend. Hun opgeknapte kicker zullen ze later dit jaar ook verhuren.
De grote tent staat recht en er knalt al muziek door de boxen op het veld in Puttene. De KLJ van Etikhove is dan ook druk bezig om het terrein kermiswaardig te maken. Vanaf vrijdagavond is de wijk in Maarkedal de ideale plaats voor een feestje.

“We starten vrijdag met een afterwork-café”, zegt leider Servais Dhont. “Onder meer de oud-leiding komt langs, we tonen foto’s uit de oude doos en enkele oud-leiders zullen muziek draaien.” Zaterdagavond gaat de kermis verder met een Fuif Deluxe voor de jeugd. Er komen vier dj’s draaien: Hoax, Dj Flüke, Nico Nobels en Luscious. Na de steak met frietjes op zondag dagen de KLJ’ers de kermisgangers uit om zich van hun meest sportieve kant te laten zien tijdens het levende kickertoernooi. 

Twintig teams van zes personen nemen het tegen elkaar op. “Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, dus wie wil deelnemen kan zich nog snel inschrijven”, zegt Servais. Na het toernooi en de prijsuitreiking is iedereen welkom op de gratis ‘KvraagtaanFUIF’ die het kermisweekend zal afsluiten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.