Gezocht: straffe sporters en dito sportprestaties in Maarkedal

Archiefbeeld - Maarkedal zoekt opvolgers voor de kampioenen van vorig jaar.
Marijke Van Welden Archiefbeeld - Maarkedal zoekt opvolgers voor de kampioenen van vorig jaar.
Sporters uit Maarkedal, opgelet. Na de kampioenenhulde in 2019 gaat de dienst Vrije Tijd dit jaar tijdens het sportgala opnieuw op zoek naar de sportfiguur, sportbelofte en sportverdienste van Maarkedal. Kanshebbers kunnen zich nu al kandidaat stellen.

Op 7 februari 2020 maken de organisatoren de winnaars bekend, maar kandidaten kunnen zich eerst nog inschrijven voor het sportgala. De categorieën sportfiguur en sportbelofte worden verkozen op basis van prestaties tussen 1 januari 2018 en 31 december 2019. Zowel individuele sporters als teams kunnen een gooi doen naar de prijzen. De sportbelofte moet wel jonger zijn dan 21 jaar op 31 december 2019. De kandidaten kunnen het aanvraagformulier op de website van de gemeente invullen en voor 1 november indienen bij de dienst Vrije Tijd.

Maarkedalse sportverenigingen en sporters kunnen hun sport ook in de kijker zetten tijdens het sportgala. Dat kan door een filmpje te bezorgen aan de dienst Vrije Tijd in het thema ‘de laatste rechte lijn’. De filmpjes moeten voor 15 november binnen zijn en bevatten 10 tot 15 minuten beeldmateriaal.

Alle info vind je op de website van de gemeente Maarkedal.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.