Genot op den Berg bevestigt met 13 op 20 in Gault&Millau Gids 2019

Zaakvoerder Pol Vergucht en echtgenote en chef-kok Yolande Van Hautegem scoren opnieuw 13 op 20.
Ronny De Coster Zaakvoerder Pol Vergucht en echtgenote en chef-kok Yolande Van Hautegem scoren opnieuw 13 op 20.

Het Genot op den Berg in Maarke-Kerkem is ook dit jaar terug te vinden in de Gault&Millau Gids. Na de stijging van één punt vorig jaar, kon het restaurant in de Bovenstraat dit jaar zijn score handhaven. Uitbater Pol Vergucht en chef-kok Yolande Van Hautegem behalen 13 op 20 met hun klassieke Franse keuken en zeer uitgebreide wijnkaart. 




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.