‘Back To The Golden Years’ ten voordele van Guatemala

‘Back To The Golden Years ’70 - ’80 - ‘90’ vindt plaats op 1 december in de parochiezaal van Louise-Marie.
rv ‘Back To The Golden Years ’70 - ’80 - ‘90’ vindt plaats op 1 december in de parochiezaal van Louise-Marie.
Stefaan, Ingrid, Pieter en Anja organiseren op zaterdag 1 december ‘Back To The Golden Years ’70 - ’80 - ‘90’. De opbrengst van de fuif gaat integraal naar de werken van priester Eric Gruloos in Guatemala.

De parochiezaal van Louise-Marie in Maarkedal staat op 1 december volledig in het teken van retromuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Dj’s van dienst zijn Dries, Filip, Dominique, Eric, Patrick en Jonathan. “We voorzien ook een bar met diverse bieren aan democratische prijzen”, zeggen de organisatoren. “Kaarten kosten vijf euro in voorverkoop en zes euro aan de kassa. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel. We steunen de werken van priester Eric Gruloos. Hij is afkomstig uit Kerkem en werkt sinds 1985 als priester in Guatemala.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.