Nonkel Jef heeft sedert vorig jaar zijn eigen kledinglijn
Volledig scherm
Nonkel Jef heeft sedert vorig jaar zijn eigen kledinglijn © Henk Deleu

Maandag Jaarmarkt met duizenden bezoekers en ook ...Nonkel Jef, ‘Godvernondemiljaardedju’

DADIZELEHemelvaart is traditioneel een topdag voor Dadizele. De jaarmarkt is een klassieker en lokt duizenden bezoekers uit de regio. Voor het vierde jaar op rij is de organisatie in handen van Dadizele Onderneemt. “Uit Dadizele nemen er welgeteld 32 handelszaken, horeca en verenigingen deel”, zegt voorzitter Rik Knockaert. “Daarnaast zullen er een 120-tal marktkramers en kermisattracties van de partij zijn.”

 1. Wegenbouwbedrijf APK Group is laureaat van Ambiorixprijs 2022
  Pelt

  Wegenbouw­be­drijf APK Group is laureaat van Ambiorix­prijs 2022

  APK Group in Pelt, voluit Algemene Participatie Kerkhofs, is kersverse laureaat van de Ambiorixprijs 2022 die VKW Limburg uitreikt. “APK Group onderscheidt zich als een innovatieve onderneming in een infrastructuur- en bouwsector waarop vaak het etiket ‘traditioneel’ gekleefd wordt. Niets is minder waar voor APK Group, die als creatieve duizendpoot de grenzen van de sector voortdurend verlegt”, aldus juryvoorzitter en professor Leo Sleuwaegen.
 2. Leerkracht Bart (42) verdedigt Belgische eer op eerste WK gravelrace: “Als ik bij de vijf beste Belgen eindig, spring ik een gat in de lucht”
  PREMIUM
  Roeselare/Menen

  Leerkracht Bart (42) verdedigt Belgische eer op eerste WK gravelrace: “Als ik bij de vijf beste Belgen eindig, spring ik een gat in de lucht”

  Bart Goudeseune (42) verdedigt begin oktober de Belgische driekleur op het eerste WK gravelracen in Italië. De leerkracht lichamelijke opvoeding ontdekte de gravelbike, een kruising tussen een koersfiets en een mountainbike, tijdens corona. Die nieuwigheid wakkerde het competitiebeestje in Bart aan. “Het is toch speciaal dat ik straks in een truitje van de Belgische ploeg mag rijden”, vindt Bart.