Opgelet: Vrijdagavond niet parkeren op deze Limburgse carpoolparkings

Lukas
Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat in de nacht vrijdag 29 maart op zaterdag op 30 maart de carpoolparkings in Diepenbeek, Heusden-Zolder, Lummen en Maasmechelen reinigen. Daarom geldt er tijdelijk een parkeerverbod.

Tijdens de nacht van 22 op 23 maart werd er op de andere Limburgse carpoolparkings helaas al 2,1 ton zwerfvuil opgehaald. De aannemer zal de volgende reinigingswerken uitvoeren in  Diepenbeek, Heusden-Zolder, Lummen en Maasmechelen tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Om de kuiswerken goed uit te kunnen voeren, dienen de parkings volledig leeg te zijn. Daarom kondigde het agentschap de werken ter plekke ruim op voorhand aan. Wie om 20 uur toch nog op de parking staat, riskeert dat zijn auto wordt weg getakeld.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.