Exclusief voor abonnees

Herman (81) zoekt niet langer een vrouw via bordje in de voortuin: “Achteraf gezien waren mijn voorwaarden misschien wat streng”

Herman in zijn hoeve, vooralsnog zonder nieuwe vrouw in zijn leven.
Mine Dalemans Herman in zijn hoeve, vooralsnog zonder nieuwe vrouw in zijn leven.
‘Gratis inwonen, alleen voor vrouwen zonder kinderen’. Een boodschap die Herman Horion (81) in april op een bordje in zijn voortuin kalkte, en dat zou dan wel zowat zijn. Dacht hij. Meerdere geïnteresseerde dames later heeft hij het bordje omver geschopt. En wonen, dat doet hij nog altijd alleen. Maar voor een terugblik op wat ongetwijfeld één van dé Limburgse verhalen uit 2019 was, trekt hij er graag even een stoel voor ons bij.

Een geschikte vrouw, die mocht zich aandienen bij Herman. Maar wellicht heeft hij inmiddels al meer journalisten gezien. De ironie van een afsluitend interview ontgaat ons dan ook niet.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Devlaeminck

  Wie het niet aankan zonder vrouw te leven, moet een deel van zijn vrijheid en centen afgeven. Gelukkig is de man die alleen zijn plan trekken kan! Wees moedig en wijs! Maak zonder vrouw je paradijs.

 • Tina Colpaert

  op die leeftijd hou u op t gemak alleen en zoek vriendin of zo elk apart in zijn doen!

 • Dick DECOCK

  Als je 81 bent zou je toch moeten weten hoe de wereld in elkaar zit, niet dus.

 • Marianne Van den Lemmer

  Boodschap voor Herman : er zitten zoveel eenzame dames in rusthuizen, en ze krijgen zo weinig bezoek. Ga er eens heen, en maak vriendinnen. Je zal er populair zijn!

 • Marc Spandel

  Als je een relatie wil, dan mag je geen 'voorwaarden' afdwingen, maar dan moet het in de eerste plaats 'klikken'. Als het goed blijft 'klikken' vullen de 'voorwaarden' zich na verloop van tijd wel automatisch in.