Baan van Meldert naar Lummen volgende week even afgesloten voor werken

De rijbaan wordt vernieuwd vanaf het kruispunt met de Schalbroekstraat.
Google Streetview De rijbaan wordt vernieuwd vanaf het kruispunt met de Schalbroekstraat.
Wegen en Verkeer Limburg start volgende week met de renovatie van de baan tussen Meldert en Lummen. De N725 of de Dikke Eikstraat en Beukeboomstraat krijgt een nieuwe laag asfalt.

Vanaf maandag 1 juli tot en met woensdag 3 juli wordt de rijbaan overdag afgesloten voor het verkeer van Meldert richting Lummen. Bestuurders moeten tussen 6 en 19 uur omrijden langs de Mellaerstraat en de Zes Septemberstraat om vanuit Meldert in Lummen-centrum te geraken. Een aannemer kan dan het huidige wegdek affrezen en de fundering herstellen. In de rijrichting van Lummen naar Meldert blijft de rijbaan overigens wel open.

Vanaf woensdagavond 3 juli wordt dan de nieuwe asfaltlaag aangebracht. Van 19 tot 6 uur zal de rijbaan daarvoor ‘s nachts drie nachten op rij volledig afgesloten zijn. Overdag kunnen bestuurders wel over de rijbaan. Zaterdagochtend 6 juli moeten de werken helemaal klaar zijn, al kunnen weersomstandigheden natuurlijk voor vertraging zorgen. De werken kan je altijd volgen op de website www.wegenenverkeer.be/lummen.

Tijdens de werken is een omleiding voorzien
Wegen en Verkeer Limburg Tijdens de werken is een omleiding voorzienReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.