Kris Groffen (rechts) wurgde zijn vrouw in hun woning in de Langstraat in Herenthout.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Groffen (rechts) wurgde zijn vrouw in hun woning in de Langstraat in Herenthout. © VDV/WTW

Luchtverfrisser, plakband en hondenpoep: hoe moordenaar van Vanessa (30) erin slaagde om nieuw gezin te starten met rottend lijk in kelder

Je kersverse bruid wurgen en haar lijk in de kelder dumpen. Vervolgens doodleuk een nieuwe vrouw en drie kinderen in huis halen, die ondanks de vliegenplaag maandenlang niets in de gaten hebben. Het lijkt op een onwaarschijnlijk scenario van een Hollywoodfilm, maar het is het waargebeurde verhaal van psychopaat Kris Groffen uit Herenthout. “Ik wilde haar wel begraven, maar viel achterover van de stank.”

  1. Elke (45) en Dominique (50) laten Brasserie Zonnebloem na 18 jaar over: “Nieuwe werken in Moerbrugge waren voor ons de druppel”
    Oostkamp

    Elke (45) en Dominique (50) laten Brasserie Zonnebloem na 18 jaar over: “Nieuwe werken in Moerbrugge waren voor ons de druppel”

    Elke Robberechts (45) en Dominique Vandoorne (50) staan op zondag 19 december voor een laatste keer in hun Brasserie Zonnebloem in Moerbrugge. Na 18 jaar besliste het horecakoppel hun zaak over te laten. De nieuwe werken in de dorpskern bleken uiteindelijk de druppel. “Ons nog een keer aanpassen zien we niet meer zitten”, klinkt het. Elke en Dominique vonden intussen ook al een overneemster.