Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer Fashion show

Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show
Stefan Van de Weyer Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show
Unizo Lubbeek organiseert de tweede editie van de Summer Fashion Show in zaal Libbeke op de Gellenberg in Lubbeek. Vele honderden gasten kwamen zich vergapen aan de nieuwe zomerse trends die de Lubbeekse winkels in aanbod hebben, op de modeshow werden zowel bovenkledij en ondergoed getoond.
Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show. Voor ondergoed van Boobs by Elisabeth was er flink wat aandacht rond de catwalk.
Stefan Van de Weyer Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show. Voor ondergoed van Boobs by Elisabeth was er flink wat aandacht rond de catwalk.

Annie Dejonghe, voorzitter van Unizo Lubbeek, legt uit hoe de modeshow tot stand kwam.

“Enkele winkels hadden het idee opgevat om deze Summer Fashio Show in het leven te roepen. Met Unizo hebben we ze begeleid en gesteund. Ze hebben zelf het meeste gedaan. Wat ook leuk is, is dat de winkels elkaar hier aanvullen in hun aanbod. Ze helpen elkaar ook op deze zomers modieuze dag”, vertelde Dejonghe gedreven.

Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show
Stefan Van de Weyer Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show
Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show.  Voor retrokledij was je bij Signature aan het goede adres
Stefan Van de Weyer Unizo Lubbeek organiseert tweede editie van de Summer fashion show. Voor retrokledij was je bij Signature aan het goede adresReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.