Site van Arca-Bifa krijgt nieuw leven

Het nieuwe bedrijventerrein moet kmo’s nieuwe kansen bieden in Lubbeek.
Futurn Het nieuwe bedrijventerrein moet kmo’s nieuwe kansen bieden in Lubbeek.
Een deel van de site van Arca-Bifa in Lubbeek krijgt een nieuw leven. Een onderbenut gedeelte van het terrein met een oppervlakte van 15.731 vierkante meter wordt getransformeerd tot een gloednieuw en multifunctioneel bedrijvenpark.

Met bedrijvenpark Endepoel komt er binnenkort nieuw leven op een deel van de site van Arca-Bifa aan de Endepoelstraat in Lubbeek. Meer concreet gaat het om een terrein van 15.731 vierkante meter. Het nieuwe bedrijvenpark zal 36 units bevatten voor kmo’s. “Het park, vernoemd naar de straat Endepoel, is gelegen vlak bij de Diestsesteenweg op zo’n vijf kilometer van de ring rond Leuven met een vlotte verbinding naar de snelwegen E314 en de E40. Dankzij deze ontwikkeling krijgen lokale bedrijven de kans om zich verder te ontwikkelen in hun eigen gemeente”, klinkt het.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.