Aldi-winkel is vernieuwd

De Aldi-winkel op de Staatsbaan is volledig vernieuwd. Op een oppervlakte van 800 vierkante meter biedt de keten nu ruim 1.250 producten aan de klanten.
Het team van Aldi Lubbeek verwelkomt de klanten in volledig vernieuwde winkel.
Vertommen Het team van Aldi Lubbeek verwelkomt de klanten in volledig vernieuwde winkel.

Met een feestelijke opening begon de Aldi-winkel op de Staatsbaan in Lubbeek aan een nieuw hoofdstuk. Corporate Communication Manager Dieter Snoeck toont zich een tevreden man. “De klant kan rekenen op een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer winkelen is”, aldus Dieter Snoeck. “De ombouw van de winkel in Lubbeek maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden alle 450 Belgische winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. De keten is hiermee gewapend voor de toekomst. De veranderingen zijn duidelijk zichtbaar: een uitgebreide broodafdeling, een heuse versmarkt met groenten en fruit en een nieuwe winkelindeling. Verder ook nieuw meubilair en heldere ledverlichting.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.