Loopgids Maarten (44) geeft gratis workshop in thuisdorp

Loopgids Maarten Van de Sompel.
RV Loopgids Maarten Van de Sompel.
Maarten Van de Sompel (44) uit Lovendegem is al vier jaar de gids van lopend Vlaanderen. Hij heeft zijn eigen YouTube-kanaal, en geeft op zaterdag 3 november een gratis workshop in zijn thuisdorp.

Als loopgids wil Maarten zijn 22 jaar ervaring als triatleet en marathonloper delen met de wereld. “Er is zoveel onwetendheid bij de doorsnee loper”, zegt de man. “Ik wil mensen helpen hun doel te bereiken. Ik start nu ook met ‘online coaching’. Via mijn YouTube-kanaal vertel ik over mijn loopervaringen. En ik nodig mensen daar uit om ook te vertellen over hun ervaringen. Mensen hebben echt nood aan het uitwisselen van ervaringen. Dankzij de video’s kunnen mensen op hun eigen tempo hun weg vinden in het wereldje van het lopen.”

Op zaterdag 3 november organiseert Loopgids Marten een gratis workshop voor maximum tien personen. Van 14 tot 15.30 uur, ter hoogte van Varensbos 17 in Lovendegem. Aanmelden via loopgidsmaarten@icloud.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.