Vier papa’s verrast op Vaderdag

Papa Steven Trossaert en zijn vrouw Kim Van Hoorebeeck, kinderen Jozefien, Emiel en Suze en schepen Veerle Pas.
rv Papa Steven Trossaert en zijn vrouw Kim Van Hoorebeeck, kinderen Jozefien, Emiel en Suze en schepen Veerle Pas.
Vier vaders werden op zaterdag 8 juni verrast met een Londerzeelse ‘Kadobon’ van 25 euro en een geschenkmand vol streekproducten, overhandigd door schepen van Lokale Economie Veerle Pas.

Met de Moeder- en Vaderdagactie kregen inwoners de kans om via het invullen van een formulier hun moeder en/of vader speciaal te danken. Uit de 149 inzendingen voor de Vaderdagactie trok een onschuldige hand uit de ‘kadobonnenbox’ 1 inzending per deelgemeente en Londerzeel Sint-Jozef. De laureaten waren Tim Schoonejans uit Malderen (niet op de foto); Tim Janssens uit Londerzeel Sint-Jozef; Steven Trossaert uit Steenhuffel; en Wouter De Koster uit Londerzeel.

Wouter De Koster en kinderen Michiel, Hanne en Lara.
rv Wouter De Koster en kinderen Michiel, Hanne en Lara.
Elke Rosseel (vrouw van Tim Schoonejans) en zijn kinderen Lowie en Elien Schoonejans namen de geschenken in zijn plaats aan uit handen van schepen Veerle Pas.
rv Elke Rosseel (vrouw van Tim Schoonejans) en zijn kinderen Lowie en Elien Schoonejans namen de geschenken in zijn plaats aan uit handen van schepen Veerle Pas.
Tim Janssens en zijn kinderen Liam en Stella met schepen Veerle Pas.
rv Tim Janssens en zijn kinderen Liam en Stella met schepen Veerle Pas.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.