Exclusief voor abonnees

Slachtoffer dodelijk ongeval op A12 laat zwangere vrouw achter: “Andrik was een crème van een gast”

Andrik Fol reed met zijn wagen vol in op een stilstaande vrachtwagen aan de verkeerslichten.
David Legreve Andrik Fol reed met zijn wagen vol in op een stilstaande vrachtwagen aan de verkeerslichten.
De man die donderdag om het leven kwam bij een dramatisch ongeval op de A12 richting Antwerpen is de 31-jarige Andrik Fol uit Londerzeel. Hij woonde voorlopig in Waasmunster en was op weg naar zijn werk. De jongeman was nog maar onlangs getrouwd. Zijn vrouw is ook in verwachting. Andrik speelde de voorbije drie seizoenen bij de B-ploeg van voetbalclub Delta Londerzeel. “Een crème van een gast”, zegt voorzitter Erik Pelemans, die het nauwelijks kan vatten. Voor de club is het al de tweede zware opdoffer op een paar maanden tijd.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Matthijs Streefland

  Innige deelneming en heel veel Sterkte aan de familie en vrienden van het slachtoffer. Mijn verdriet gaat uit naar de familie en de nabestaanden.

 • Juliette Francois

  Wij weten niet dat hij onoplettend was, hij kan evengoed verblind geweest zijn door de zon. Is het ongepast om niet te begrijpen dat God zoveel menselijke leed toelaat, Elisa? Er wordt hier nergens gezegd dat God niet de almachtigste is of dat hij niet liefhebbend is. Zulke beproevingen kan het aardse niet vatten, dat betekent niet dat mensen niet geloven in God en steun zoeken in zijn liefde. Die steun en liefde wens ik de nabestaanden toe uit het diepste van mijn hart.

 • Rahoul Claes

  Heel jammer

 • Elisa deJong

  Erg, dat de redactie dat plaatst... God is Almachtig en heeft de grootst mogelijke liefde getoond aan ons. Dat iemand een ongeluk krijgt door waarschijnlijk even niet opletten, is idd verschrikkelijk.. Heel veel sterkte

 • Liesbet Van bavel

  Tja god wat bezielt jou om jongens uit het leven te haal en een kind heeft ook zijn vader nodig ik vraag mij af waarom als iemand nu mij daar eens een antwoord op kan geven sterkte aan zijn vrouw en familie