Politie K-L-M betrapt 20 dronken bestuurders

Politie houdt BOB-actie.
PZ Bredene/De Haan Politie houdt BOB-actie.
Bij een grote BOB-actie in Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise hadden vorige week 20 bestuurders te diep in het glas gekeken. De actie paste in het zonaal veiligheidsplan om het aantal dodelijke verkeersslachtoffers te verminderen.

Tijdens de nacht van donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei werden zo’n 400 bestuurders gecontroleerd. De politie van de zone K-L-M controleerde niet allen of zij te veel gedronken hadden, maar zicht ook naar andere inbreuken.

20 bestuurders hadden meer gedronken dan wettelijk toegestaan. 6 mensen zijn hun rijbewijs kwijt voor 15 dagen. Een bestuurder die werd tegengehouden was onder invloed van drugs en had helemaal geen rijbewijs.

De politie beboette daarnaast verschillende mensen voor vervallen keuringsbewijzen, negeren van een rood licht en rijden zonder gordel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.