Palm NV schenkt 22.500 euro aan jeugd

De vijf verenigingen kregen een deel van het Fonds voor hun jeugdwerking.
rv De vijf verenigingen kregen een deel van het Fonds voor hun jeugdwerking.
De vijf geselecteerde laureaten van het Fonds Ereburger Alfred Van Roy hebben namens de directie van Palm NV - uit handen van Pieter Swinkels – en het gemeentebestuur Londerzeel de toegewezen bedragen voor 2019 ontvangen.

Het fonds met een totaalbedrag van 22.500 euro voorzien door Palm NV en nv Diepensteyn heeft tot doel verenigingen met een jeugdwerking in Londerzeel te ondersteunen. De Torentalenten, het project van jeugdhuis Onder Den Toren om de muziekprogrammatie duurzaam in te bedden, ontving 10.000 euro. Vzw De Burcht kreeg 5.000 euro voor speeltoestellen. Voorts ontvingen de Chiro Jongens Londerzeel (4.000 euro) en Chiro Klaas (2.500 euro ) steun voor veilige infrastructuur. Basketclub De Dunkers krijgt 1.000 euro om sport toegankelijk te maken.

Brouwerij Palm richtte het fonds op ter ere en ter nagedachtenis van brouwer Alfred Van Roy (1913-2009). Het geeft aan dat de brouwerij enorm veel belang hecht aan de lokale verankering en ondersteuning van het verenigingsleven.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.