Nieuwe parochiezaal ‘t Zaaltje officieel geopend

De bouw van de nieuwe, moderne parochiezaal duurde zowat een jaar.
Dieter Nijs De bouw van de nieuwe, moderne parochiezaal duurde zowat een jaar.
Onder grote belangstelling is zaterdagavond de nieuwe parochiezaal van Steenhuffel, beter bekend als ‘t Zaaltje, in de Jozef Van Doorslaerstraat officieel geopend.

Al sinds 2015 broedde de parochie op renovatieplannen. Aanvankelijk werd nog overwogen om ‘t Zaaltje te renoveren, maar uiteindelijk werd exact een jaar geleden gestart met de bouw van een volledig nieuwe parochiezaal. Met het bouwcomité van de parochie en de steun van vele sponsors werd een nieuw ‘Zaaltje’ gerealiseerd dat mooier, groter, ecologischer en functioneler is.

De nieuwe, moderne parochiezaal zal een onderkomen bieden aan de verenigingen en evenementen binnen de parochie die geen vaste stek of eigen zaal ter beschikking hebben “Een parochie leefbaar houden zonder parochiezaal is bijzonder moeilijk. Zo’n zaal is het ideale middel om mensen dichter bij elkaar te brengen.”, klinkt het bij de parochieploeg. 

Heel wat inwoners waren present op de officiële opening.
Dieter Nijs Heel wat inwoners waren present op de officiële opening.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.