Conny Moons legt eed af als burgemeester

Conny Moons legde vrijdag samen met nog 39 andere burgemeesters de eed af bij de gouverneur.
LWD Conny Moons legde vrijdag samen met nog 39 andere burgemeesters de eed af bij de gouverneur.
Conny Moons (39) van de lijst LWD heeft vrijdag bij de provinciegouverneur de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Londerzeel. 

Ze komt vanaf 1 januari aan het hoofd van een coalitie die verder bestaat uit CD&V en Groen. “Ik heb bijzonder veel goesting om zo veel te doen bewegen”, liet ze bij haar eedaflegging weten. Moons was van 2007 tot 2012 al schepen van jeugd, sport en sociale zaken in Londerzeel voor CD&V en zat daarna zes jaar in de oppositie met LWD.

De installatievergadering van de gemeenteraad met aansluitend de eerste vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn vindt plaats op maandag 7 januari om 20 uur in Gemeenschapscentrum Gerard Walschap, Sint-Jozefstraat 44 in Londerzeel Sint-Jozef.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.