Breng een ode aan je favoriete lokale handelaar in Londerzeel en stimuleer het winkelhieren

©Bart Leye

Consument Valentijn snoepjes, pralines en Hartjes snoep
© Bart Leye ©Bart Leye Consument Valentijn snoepjes, pralines en Hartjes snoep
Londerzeel organiseert een actie om het winkelhieren te stimuleren. Ben jij ook zo’n fan van winkelhieren en vind jij dat een bepaalde Londerzeelse handelaar enkele lovende woorden verdient? Dan kan je deelnemen aan de wedstrijd en maak je kans op een cadeaubon bij een lokale handelaar.

De bedoeling is dat je een ode brengt aan jouw favoriete handelaar.  Dat kan vanaf nu tot en met maandag 10 februari 2020. De winnaars worden gekozen door de jury bestaande uit leden van de kinderraad van Londerzeel. 

De opdracht luidt als volgt: Ga naar de Facebookpagina van Gemeente Londerzeel, daar vind je een bericht omtrent hun valentijnsactie. Vertel onderaan dat bericht wie jouw geliefde handelaar is uit groot Londerzeel en waarom dat zo is. Kortom, breng een ode aan je geliefde handelaar. De 4 meest originele en hartverwarmende reacties winnen een Londerzeelse Kadobon ter waarde van 20 euro!

Heb je geen Facebookaccount, maar wil je toch deelnemen? Stuur dan een mail naar communicatie@londerzeel.be met vermelding van je naam en voornaam, de naam van de lokale handelaar of handelszaak en de reden waarom je deze handelaar verkiest.

Screenshot bericht op Facebook
RV Screenshot bericht op Facebook