26ste Molenloop rond herstelde Heidemolen

De Molenloop vindt plaats rond de herstelde Malderse Heidemolen.
Foto Lukas De Molenloop vindt plaats rond de herstelde Malderse Heidemolen.
Rondom de herstelde Malderse Heidemolen organiseren de Molenlopers Malderen op zondag 8 september hun 26ste Molenloop.

Vanaf 14.15 uur starten de kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd (minimum 3 jaar) lopen zij een afstand van 250, 700 of 1.200 meter. Om 16 uur start de 26ste Molenloop met keuze uit de afstanden 3, 6, 9, 12 en 15 km.

Iedereen, zowel groot als klein, ontvangt een leuke prijs na aankomst. Bovendien worden er onder de deelnemers van de Molenloop 26 pakketten per tombola verloot.

Om het geheel familievriendelijk te maken zijn er twee springkastelen voor de kinderen en een zonneterras met streekbieren en frisdranken. Leuke muziek, hamburgers en ijsjes zorgen er mee voor dat iedereen er rustig kan genieten van de omgeving en deelnemers.

De Molenlopers rekenen er op 500 deelnemers en een massa supporters te mogen verwelkomen op hun prachtige locatie aan de Malderse Heidemolen.

Binnen het ‘Fitality Loop Criterium’ van de gemeente Londerzeel is deze 26ste Molenloop de vierde organisatie. Alle info vind je op www.molenloop.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.