Sinterklaasliedjes en kerstmuziek vanop de beiaard

Beeld ter illustratie. Op 5 december klinken de Sinterklaasliedjes door Lommel.
JVS Beeld ter illustratie. Op 5 december klinken de Sinterklaasliedjes door Lommel.
CC De Adelberg heeft ook in december weer tal van leuke activiteiten op de agenda staan. Voor de voorstelling van Kommil Foo kom je te laat, want die show is reeds uitverkocht. Wel zal je kunnen genieten van sinterklaasliedjes die op 5 december een uur lang (vanaf 15 uur) op de beiaard worden gespeeld.

Stadsbeiaardier Liesbeth Janssens zal opnieuw enkele malen de Sint-Pietersbandenkerk betreden. Naast de sinterklaasliedjes speelt ze op woensdag 11 december ook sfeervolle kerstmuziek. Dat herhaalt ze nog eens een week later. Wat de voorstellingen betreft zijn er onder meer lezingen over slaapproblemen en het nut van muziek. De Adelbergfilm neemt bezoekers mee naar het Oost-Oekraïense Donbass, het Colombia in de jaren zeventig (‘Pájaros de verano’) en de Franse liefde (‘C’est ça l’amour’). Ook Laïs komt op 14 december naar Lommel met een concertavond vol hoogtepunten en buitenbeentjes uit haar carrière van 25 jaar.

Het volledige programma vindt u terug via www.ccdeadelberg.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.