Exclusief voor abonnees

Recensie: Cocotte in Lommel ***

Het interieur, met Jan Mangelschots aan het werk op de achtergrond.
Birger Vandael Het interieur, met Jan Mangelschots aan het werk op de achtergrond.
Elke week sturen we een journalist op pad om verschillende type restaurants te beoordelen op prijs en kwaliteit. Sinds 1 april 2016 vind je nabij het centrum van Lommel het nieuwe toprestaurant Cocotte terug. In geen tijd vonden klanten de weg naar het Frans getint restaurant en dat is zeker de verdienste van de erg charismatische chef-kok Jan Mangelschots, die samen met partner Isabelle Schorpion de zaak uitbaat. Drie jaar later draait Cocotte op volle toeren en scoort het – naar analogie met jonge dertiger Mangelschots – opvallend goed bij het jongere publiek.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.