Kunstproject ‘Break The House Down’ leidt verbouwing Adelberg in

Het project is vandaag, 30 april, van start gegaan.
RV Het project is vandaag, 30 april, van start gegaan.
De bouwwerken voor de herinrichting van Cultuurcentrum De Adelberg starten deze zomer. Voorafgaand aan de werken wordt het kunstproject ‘CCDA2.0 – Break The House Down. Kunst In Situ’ uitgerold. Op die manier verwijzen Lommelse kunstenaars naar de geschiedenis en omgeving van het cultuurcentrum.

De invasie van het gebouw ging vandaag van start. In de loop van mei zullen nog meer kunstwerken en installaties worden opgebouwd in en rond het cultuurcentrum. De apotheose volgt op maandag 10 juni met een feestelijke finissage. Aan het project zullen volgende kunstenaars deelnemen: Jozef Beyls, Manu Bloemen, Dimitri Collen, Joachim De Block, Nitra Art, Dirk Hamblok, Hermes Hamblok, Koen Lemmens, Fabienne Loyens, Fleur Roggeman, Judith Sevens, Boris van de Grint, Hilde Mertens en Kristien Vansummeren. Kunstenaar Stijn Lauwers en directrice van het cultuurcentrum Cindy Daems zullen curereren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.