De Vossemeren opent grootste waterpark van België

Het waterpark in De Vossemeren
RV Het waterpark in De Vossemeren
In Center Parcs De Vossemeren is het grootste waterpark van België geopend. Het gaat om een reusachtig drijvend opblaasbaar stormbaan van meer dan vierduizend vierkante meter en meer dan honderd hindernissen.

De Vossemeren mikt op mensen die er even tussenuit willen in de natuur. Twee enorme meren staan garant voor uren waterplezier, met het nieuwe WaterCamp Aquapark als nieuwe attractie. Afgelopen winter zijn de ontwerpers van WaterCamp druk bezig geweest om een geweldige attractie te ontwikkelen. Door zijn grootte kunnen er honderd mensen tegelijk klimmen en klauteren.

Piramide en reuzenschommel 

De opvallendste attracties zijn een grote piramide waar je overheen moet klimmen, een sprong door de lucht vanaf de ‘blob’ en een grote schommel waarmee je over het water zwiert. In sessies van een uur kunnen bezoekers zich vermaken op het Aquapark. Elke deelnemer krijgt een zwemvest van de WaterCamp-instructeur en bij fris weer kun je ook een wetsuit huren. Als alle deelnemers klaar zijn voor de start, volgt er nog een korte uitleg over wat je niet mag doen op het Aquapark, zodat het voor iedereen een onvergetelijke en vooral veilige ervaring wordt.

Het Aquapark ligt van mei tot en met september in het water en je moet altijd vooraf reserveren. In mei, juni en september is het waterpark op woensdag en in de weekends open. In juli en augustus is er elke dag plezier te beleven op het Aquapark. Een bezoekje kost elf euro, plus vier euro huur voor de wetsuit. Reserveren op 011/54.82.00 of via vm.office@groupepvcp.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.