Winnaars Poppunt wedstrijd veroveren plek op Pitch Stage

Timothy Heyninck, Lander Merckpoel, Bert Reniers, Peter Daeninck en Jens Metdepenningen op de locatie van het nieuwe Feestenpodium: de PiTCH Stage.
Yannick De Spiegeleir Timothy Heyninck, Lander Merckpoel, Bert Reniers, Peter Daeninck en Jens Metdepenningen op de locatie van het nieuwe Feestenpodium: de PiTCH Stage.
Voor de Pitch Stage was de Lokerse Feesten nog op zoek naar enkele lokale getalenteerde DJ’s. Altermind, ELISA, Sorry en Boycot dnb veroverden als winnaars van de Poppunt wedstrijd een plaats op de line-up van het nieuwe derde podium.

Het overdekt buitenpodium is terug te vinden aan de doorgang tussen het sport- en jeugdcomplex en het zwembad. Lokaal draaitalent zal er tot half drie ’s nachts een kans krijgen om zijn dj-kunsten te bewijzen achter de draaitafels. Op die manier wil het stadsfestival lokaal talent stimuleren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.