Vrouw&Maatschappij van CD&V Lokeren organiseert gespreksontbijt met vrouwelijke schepenen

De afdeling Vrouw&Maatschappij van CD&V Lokeren zet op zaterdag 25 mei een gespreksontbijt op poten in de Heirbrugmolen
Geert De Rycke De afdeling Vrouw&Maatschappij van CD&V Lokeren zet op zaterdag 25 mei een gespreksontbijt op poten in de Heirbrugmolen
De afdeling Vrouw&Maatschappij van CD&V Lokeren zet op zaterdag 25 mei een gespreksontbijt op poten in de Heirbrugmolen. De Lokerse vrouwen worden uitgenodigd om in dialoog te gaan met de vrouwelijke CD&V-schepenen Nina Van der Sypt en Marjoleine De Ridder.

Het gesprek zal niet gaan over hun ervaringen in de politiek, maar ook hoe er kan ingezet worden op een goed, gezond en gerust leven in Lokeren. Nina Van der Sypt is bevoegd voor Welzijn, Inburgering en Integratie, Onderwijs en Landbouw. Marjoleine De Ridder voor Sport, Kinderopvang en Jeugd. Met Vrouw&Maatschappij wil de nieuwe voorzitster Kristien Dierick politiek dichter bij vrouwen brengen en interesse opwekken voor verschillende maatschappelijke thema’s. “Het is belangrijk dat er meer vrouwen politieke engagementen willen opnemen”, klinkt het.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar kdierick@telenet.be. De kostprijs is 12 euro en te betalen op rekeningnummer BE14 7755 9881 6383 op naam van CD&V Lokeren. Gelieve hierbij ‘Ontbijtsessie 25 mei’ te vermelden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.