Villa Clochard en Imacar Vanhoecke verwennen klanten met gezamenlijke actie: “Korting op volgend etentje voor wie testrit maakt met wagen”

Carl Vervaet van Villa Clochard voor de DS 3-wagen aan zijn zaak.
Yannick De Spiegeleir Carl Vervaet van Villa Clochard voor de DS 3-wagen aan zijn zaak.
Op de parking van restaurant Villa Clochard aan de Antwerpse Steenweg in Lokeren staat sinds dit weekend een DS 3 Crossback-wagen van garage Imacar Vanhoecke in Sint-Niklaas. Wie de auto koopt, wordt beloond met een etentje voor twee in de Lokerse horecazaak. “Zowel de horeca als automobielsector worden hard getroffen door de coronacrisis. Op deze manier steunen we elkaar”, zegt Carl Vervaet van Villa Clochard.

Wie plannen heeft om een wagen aan te kopen en tegelijkertijd geniet van gezellig en lekker tafelen, is bij Villa Clochard aan het juiste adres. Klanten van het restaurant kunnen op drie manieren hun voordeel doen. “Wie de auto aankoopt bij Imacar DS Store krijgt een lekker etentje voor twee personen aangeboden. Je kan ook twee drankjes winnen bij je volgend etentje door Villa Clochard en DS Store Sint-Niklaas leuk te vinden op Facebook, een selfie te posten voor de wagen én de twee pagina’s van de zaken te taggen. Tenslotte krijgt wie een afspraak maakt voor een testrit bij DS 3 Crossback een extra korting op zijn volgend etentje.”

(lees verder onder de foto)

De tuin van Villa Clochard is in het nieuw gestoken.
Yannick De Spiegeleir De tuin van Villa Clochard is in het nieuw gestoken.

Bij Villa Clochard hebben ze er ook alles aan gedaan om hun gasten coronaproof te ontvangen. “Er staat een tent op onze parking en ook onze tuin is volledig vernieuwd zodat mensen gezellig en op veilige afstand van elkaar kunnen tafelen. Buiten hebben we plaats voor 60 mensen en binnen voor 65”, aldus Vervaet.

Op de parking van het restaurant staat een grote tent.
Yannick De Spiegeleir Op de parking van het restaurant staat een grote tent.