VIDEO. Vrije basisschool Heiende verrast zorgjuf Lu op laatste werkdag voor pensioen

Juf Lu kreeg een mooi afscheid van haar collega's en de kinderen van basisschool Heiende.
Yannick De Spiegeleir Juf Lu kreeg een mooi afscheid van haar collega's en de kinderen van basisschool Heiende.
Na 38 jaar in het onderwijs hadden de leerlingen, leerkrachten en directie van basisschool Heiende deze ochtend een mooi afscheid in petto voor zorgjuf Lu op haar laatste werkdag.

Lu was 20 jaar actief op de basisschool van Heiende en daarvoor 18 jaar in het vrije basisonderwijs in Moerbeke. De kleutertjes en leerlingen van de lagere school brachten verschillende liedjes ten berde om hun geliefde juf in de bloemetjes te zetten. Het feest werd afgesloten met een volksdans: één van de favoriete activiteiten van juf Lu. “Alle leerlingen en leerkrachten hebben achter jouw rug allerlei activiteiten in elkaar gestoken. Geniet er met volle teugen van nu je met pensioen gaat”, sprak directrice Els Van Aerde. Juf Lu was geëmotioneerd door alle verrassingen en knuffels die ze mocht ontvangen van haar geliefde leerlingen en collega’s. “Het was een fantastische voormiddag. Ik zal dit nooit vergeten en kom zeker af en toe nog eens langs op de school.”

Directrice Els Van Aerde geeft een afscheidscadeau aan de zorgjuf die 20 jaar voor de school werkte.
Yannick De Spiegeleir Directrice Els Van Aerde geeft een afscheidscadeau aan de zorgjuf die 20 jaar voor de school werkte.
Juf Lu kreeg een mooi afscheid van haar collega's en de kinderen van basisschool Heiende.
Yannick De Spiegeleir Juf Lu kreeg een mooi afscheid van haar collega's en de kinderen van basisschool Heiende.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.