VIDEO. Personeel en patiënten AZ Lokeren maken 1 minuut lawaai:“Discussie over zorg aanvuren”

Op de parking van het AZL werd een minuut lang zoveel mogelijk lawaai gemaakt.
Yannick De Spiegeleir Op de parking van het AZL werd een minuut lang zoveel mogelijk lawaai gemaakt.
Om de aandacht te vestigen op het maatschappelijk debat over de toekomst van de zorg verzamelde het personeel van het AZL woensdagnamiddag op de parking van het ziekenhuis om in 1 minuut zoveel mogelijk lawaai te maken.

Artsen, verplegend personeel, onderhoudspersoneel, patiënten allemaal samen maakten ze zoveel mogelijk lawaai. 

Het AZ Lokeren wil zo de aandacht vestigen op het project ‘Zorg aan zet’ en laten zien dat zij het enorm belangrijk vinden om mee te denken over zorg van morgen. “Het AZL wil samen met Zorg aan zet politici erop wijzen de komende verkiezingen de zorg zeker niet te vergeten”, zegt directeur Verpleging Marleen Van Rijsselberghe. “Zorg aan Zet is een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen. De campagne wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen: van zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten en gebruikers, van de man in de straat. Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren.”

Yannick De SpiegeleirReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.