Toog 2 Fonnefeesten breekt taprecord tijdens Tijdloze Party

Ook de champagnebar van de Fonnefeesten draaide dit weekend op volle toeren.
Yannick De Spiegeleir Ook de champagnebar van de Fonnefeesten draaide dit weekend op volle toeren.
Een massa volk vond vrijdagavond de weg naar de Fonnefeesten voor de Tijdloze Party. Wie later kwam, moest een tijd schuiven om binnen te geraken en aan Toog 2 (Fonne Prison) werden maar liefst 46 vaten getapt: een record.

De 80,90 of 2000-party van Studio Brussel is altijd al een voltreffer geweest. Vrijdag bleek het Fonnepark opnieuw te klein om alle feestgangers toegang te bieden. Het plein werd deze editie een eerste keer afgesloten. “Er zijn ook heel wat liters bier verzet”, weet ondervoorzitter Mattias De Cock. “Aan Toog 2 sneuvelde het vorige taprecord van 39 vaten. Vrijdag werden er maar liefst 46 vaten leeggedronken.”

Het slotweekend van de Fonnefeesten was goed voor enkele hoogtepunten met een vol plein voor de Tijdloze Party en het optreden van 10cc.
Yannick De Spiegeleir Het slotweekend van de Fonnefeesten was goed voor enkele hoogtepunten met een vol plein voor de Tijdloze Party en het optreden van 10cc.

Het gratis stadsfestival is tevreden met de afgelopen editie. “De weekends waren traditioneel de drukste avonden, maar ook tijdens de weekdagen was er een mooie opkomst”, zegt De Cock. Zaterdag kon het festival ook uitpakken met een mooie headliner: 10cc zorgde voor een gesmaakt optreden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.