T-Clan bouwt R&B en hiphopfeestje op PiTCH-stage

Jef Abosi en Jan Mariën vormen samen T-Clan.
TW#RK IT Jef Abosi en Jan Mariën vormen samen T-Clan.
Talent uit eigen streek krijgt dit jaar volop zijn kans op de Lokerse Feesten. T-Clan, een Lokers dj-duo gevormd door Jan Mariën en Jef Abosi, is een bekende naam in het Lokerse uitgaansleven. Op de PiTCH-stage zijn ze toe aan hun derde passage op de Lokerse Feesten. Woensdag 7 augustus staan ze op de line-up van de TW#RK IT!-avond.

“In 2016 en 2018 speelden we al een set in de Red Bull Elektropedia Room. Deze zomer mochten we ook voor de eerste keer op de Gentse Feesten draaien”, vertellen Jan en Jef. Ze zijn blij met de kansen die de PiTCH-stage biedt aan lokaal talent. “Zeker voor jonge opkomende dj’s is het belangrijk om ervaring op te doen op een bekend festival. Het kan écht wel deuren openen. Dat hebben we zelf kunnen ervaren na onze eerste optreden op de Lokerse Feesten.”

Wat mogen bezoekers verwachten van hun setlist? “Gezien de avond gehost wordt door TW#RK IT!, zal het ook een set worden in analogie naar hun succesformule : De beste R&B en Hiphop van vroeger en nu. Dit ligt uiteraard volledig in ons eigen genre en voor deze editie zullen we er zelfs een extra zuiderse toets aan geven. Het zal moeilijk zijn voor de festivalgangers om te blijven stilstaan.”

Zelf tippen de mannen van T-Clan de dj-set van Audiowave op woensdag 7 augustus. “Op jonge leeftijd heeft hij al een mooi palmares bijeen gedraaid. Hij is in staat om in één vingerknip de hele zaal in vuur en vlam te zetten. Dat hebben we gemerkt tijdens zijn set op de jongste editie van TW#RKIT! in de Charlatan.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.