Stadsbestuur en -diensten schenken cheque aan Music for Life.

Zowel het stadsbestuur als de diensten schenken een bedrag aan goede doelen.
rv Zowel het stadsbestuur als de diensten schenken een bedrag aan goede doelen.
Het Lokerse stadsbestuur reikt een bedrag van 5.000 euro uit aan 11 Lokerse goede doelen. Ook het personeel van de stadsdiensten bleef niet stil zitten en zetten enkele acties op touw. 

Zo organiseerden sport- en jeugd en dienst samenleving op 14 november een afterwork voor het personeel met DJ’s , food,drinks en mocktails, dit alles ten voordele van het Kinderkankerfonds. Op vrijdag 6 december werden door Dienst Toerisme en het Stadsmuseum Sinterklaasontbijtjes verdeeld aan de collega’s ten voordele van vzw Durme en Vagevuur. De koekjes verkoop ten voordele van de braille liga vzw van de cultuurdienst is nog volop aan de gang. Voorlopig verzamelden de diensten 1.614 euro voor hun goede doelen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.