Sportingjeugd en Killian Overmeire kiezen kleur tegen pesten

De jeugdspelers van Sporting Lokeren kiezen samen met Sportingkapitein Killian Overmeire kleur tegen pesten.
Yannick De Spiegeleir De jeugdspelers van Sporting Lokeren kiezen samen met Sportingkapitein Killian Overmeire kleur tegen pesten.
De jeugdwerking van Sporting Lokeren neemt deze week deel aan de actie ‘Kies kleur tegen Pesten’. De jeugdspelertjes kregen het bezoek van clubboegbeeld Killian Overmeire en kregen vier stippen op hun hand van het ‘ministerie tegen pesten’.

De actie is een initiatief van de Cel ondersteuning tegen pesten die werd opgericht door Bart Vanden Driessche. “Bij de jeugdwerking zijn 400 spelers actief. Uiteraard zijn er ook bij ons gevallen bekend van pestgedrag. Met deze actie willen we de kinderen en jongeren bewust maken dat pesten niet oké is en dat ze moeten opkomen als ze zien dat iemand het slachtoffer wordt van pestgedrag. In een ruimer kader willen we ook ouders en grootouders sensibiliseren over hun gedrag aan de zijlijn.” Naar aanleiding van de degradatiezorgen van de eerste ploeg stelt de jeugdwerking van Sporting ook alles in het werk om ouders en spelers gerust te stellen over de toekomst. “Het niveau van onze jeugdwerking zal niet dalen bij een degradatie. We blijven prat gaan op een professionele werking”, klinkt het.

In het 'ministerie tegen pesten' kregen de jeugdspelertjes vier stippen op hun hand.
Yannick De Spiegeleir In het 'ministerie tegen pesten' kregen de jeugdspelertjes vier stippen op hun hand.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.