Sporting pakt uit met acties voor ‘match van de waarheid’

Simon Aelterman en Maarten Hillaert draaiden met hun rommelmarkplaten eerder ook al op de Lokerse Feesten en de Fonnefeesten.
Yannick De Spiegeleir Simon Aelterman en Maarten Hillaert draaiden met hun rommelmarkplaten eerder ook al op de Lokerse Feesten en de Fonnefeesten.
Het is vijf voor twaalf voor Sporting Lokeren, dat het degradatiespook ziet opdoemen. Zaterdag moet er thuis gewonnen worden van rechtstreekse concurrent Zulte Waregem. Daarom pakt de club uit met enkele acties om de fans meer dan ooit achter het team te scharen.

Per abonnee (in tribune 2/3/4) kunnen supporters 4 gratis tickets verkrijgen in voorverkoop bij de dienst Ticketing aan het Daknamstadion. Voor de wedstrijd is er van 18.30 tot 19.30 uur happy hour in al de buitenkantines: bier, cola en water worden dat ene uur verkocht aan de helft van de prijs. In de Foot and Fun zal Radio Rommelmarkt de supporters naar de perfecte wedstrijdsfeer opzwepen tussen 18.45 en 20.00 uur. Na de wedstrijd zet Radio Rommelmarkt alles in het werk om de gewonnen wedstrijd in stijl te vieren, van 22.00 tot 01.00 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.