Slagersbond pakt uit met kippenballetjes in Kaaimansaus

De kippenballetjes met een saus op basis van het Kaaimanbier konden in primeur geproefd worden op de Lokerse Feesting.
Yannick De Spiegeleir De kippenballetjes met een saus op basis van het Kaaimanbier konden in primeur geproefd worden op de Lokerse Feesting.
Naast de klassieke festivalhap kunnen bezoekers van de Lokerse Feesten dit jaar ook genieten van een nieuwe culinaire creatie van Lokerse makelij: kippenballetjes in een bruine saus op basis van Kaaiman.

“Voor de kruidensamenstelling hebben we samengewerkt met de Lokerse groothandel Jobo die gespecialiseerd is in specijeren”, zegt slager Tony De Guchtenaere. De nieuwe hap zal verkrijgbaar zijn in de Food Corner van de Lokerse Feesten, net als een nieuw vegetarisch gerechtje dat op punt werd gezet door Guy Van de Velde, de verantwoordelijke van de Food Corner.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.