Slagersbond pakt uit met kippenballetjes in Kaaimansaus

De kippenballetjes met een saus op basis van het Kaaimanbier konden in primeur geproefd worden op de Lokerse Feesting.
Yannick De Spiegeleir De kippenballetjes met een saus op basis van het Kaaimanbier konden in primeur geproefd worden op de Lokerse Feesting.
Naast de klassieke festivalhap kunnen bezoekers van de Lokerse Feesten dit jaar ook genieten van een nieuwe culinaire creatie van Lokerse makelij: kippenballetjes in een bruine saus op basis van Kaaiman.

“Voor de kruidensamenstelling hebben we samengewerkt met de Lokerse groothandel Jobo die gespecialiseerd is in specijeren”, zegt slager Tony De Guchtenaere. De nieuwe hap zal verkrijgbaar zijn in de Food Corner van de Lokerse Feesten, net als een nieuw vegetarisch gerechtje dat op punt werd gezet door Guy Van de Velde, de verantwoordelijke van de Food Corner.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.