Scouts Heirbrug installeert zonnepanelen op lokalen

De Lokerse scouts en de schepen bij de nieuwe zonnepanelen op het dak van hun lokalen.
rv De Lokerse scouts en de schepen bij de nieuwe zonnepanelen op het dak van hun lokalen.
Als eerste Lokerse jeugdbeweging heeft Scouts Heirbrug zonnepanelen op het dak van haar lokalen geïnstalleerd met behulp van subsidies van de stad Lokeren.

Enkele leiders staken de handen uit de mouwen en hielpen de panelen te plaatsen onder toezicht van Linea Trovata: het Lokerse bedrijf dat het materiaal leverde en de elektrische aansluiting verzorgde. Schepen van Jeugd Marjoleine De Ridder (CD&V) was aanwezig op de officiële ingebruikname van de zonnepanelen.

“Dit sluit perfect aan bij het jaarthema van vorig jaar (‘Minder is meer’), waarin onder andere wordt beklemtoond dat we bewuster moeten omgaan met energie”, klinkt het bij de leiding van Scouts Heirbrug. “We zien dit als een duurzame investering voor lange termijn, omdat niet alleen de energie gebruikt zal worden voor onze eigen activiteiten op zondag, maar ook door andere jeugdverenigingen die de lokalen in het weekend huren.”

Meer info: www.scoutsheirbrug.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.