Radio Rommelmarkt stelt platencollectie samen op Lokerse Kloddemarkt

Simon Aelterman en Maarten Hillaert vormen samen Radio Rommelmarkt.
Yannick De Spiegeleir Simon Aelterman en Maarten Hillaert vormen samen Radio Rommelmarkt.
Talent uit eigen streek krijgt dit jaar volop zijn kans op de Lokerse Feesten. Simon Aelterman en Maarten Hillaert van Radio Rommelmarkt draaien maandag een mix van dansbare hits en onbekende parels op de PiTCH-stage.

Om hun setlist samen te stellen, doen Simon en Maarten een beroep op het ruime aanbod van de Lokerse kloddemarkt. Op zondag snuisteren ze in de platenbakken van de standhouders op de wekelijkse rommelmarkt aan het Stationsplein. “De mensen mogen zich verwachten aan een mix van dansbare hits én onbekende pareltjes uit de platenkast van hun vader”, maakt Simon de festivalbezoekers warm. “We maken het verschil met charisma, persoonlijke hygiëne en Bonnie Tyler”, vult Maarten aan.

Wedstrijd

Het duo lanceert naar aanleiding van hun optreden op de Lokerse Feesten een wedstrijd. “We geven twee tickets voor het festival weg aan de persoon die ons een geschikt zelfportret kan bezorgen voor onze nieuwe stickers van Radio Rommelmarkt. Op de vorige stickers prijkt de boezem van een diep gedecolleteerde dame. Zowel mannen als vrouwen mogen deelnemen aan de wedstrijd”, benadrukt Simon. Meer info op hun Facebookpagina ‘Radio Rommelmarkt’.

Maarten Hillaert en Simon Aelterman vormen samen Radio Rommelmarkt.
rv Maarten Hillaert en Simon Aelterman vormen samen Radio Rommelmarkt.

Maarten en Simon hebben ook nog enkele tips in petto voor de bezoekers van de Lokerse Feesten. “Ik kijk uit naar het optreden van The Scorpions. Hun hit ‘The Wind of Change’ stond vaak op in het voormalige café Den Ezel aan het Kerkplein.” Simon op zijn beurt verwacht veel van ‘The Soldiers of Love’. “Zij draaien vlak voor ons op de PiTCH-stage.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.