Politie moet overvol terrein Fonnefeesten samen met security afsluiten

David Legreve
Het was afgelopen vrijdag een vol huis op de Fonnefeesten. De politie moest samen met de security het terrein afsluiten. Enkele jongeren probeerden een gaatje te vinden in de omheining om er onder, er door of er over te kruipen.

Opnieuw kregen drie feestbezoekers een onmiddellijke minnelijke schikking omwille van drugbezit. Eén persoon omwille van het bezit van cannabis, twee bezoekers omdat zij XTC bij zich hadden.

Omstreeks middernacht zag een interventieploeg dat een man op een geparkeerde auto schopte. Er werd proces-verbaal opgesteld voor vandalism,  omdat één van de lichten was kapotgetrapt.

Het gebeurt wel meer tijdens de Lokerse Kermisweek dat exen of hun nieuwe partners elkaar tegenkomen en op de vuist gaan. Omstreeks 0.45 uur kreeg een vrouw slagen van de nieuwe vriendin van haar ex. Een andere feestbezoeker hield stevige hoofdpijn over aan een nachtje stappen. Hij kreeg omstreeks 3.30 uur een blikje bier tegen het hoofd.

Omstreeks 2.40 uur zag een interventieploeg dat een autobestuurder door het rood licht reed op de Martelarenlaan, en wat verder ook op het kruispunt met de Zelebaan. Met enige moeite kon de 28-jarige bestuurder uit het verkeer worden gehaald. Hij blies positief en belandde in de politiecel, samen met drie anderen die werden opgesloten wegens zware dronkenschap.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.