Op bezoek bij repetities van massaspektakel ‘Madocke’

De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam, waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.
Geert De Rycke De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam, waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.
De première van het massaspektakel ‘Madocke’, op vrijdag 30 augustus, nadert met rasse schreden. De ticketverkoop loopt als een trein: alle tickets voor zaterdag 31 augustus zijn intussen de deur uit.

Voor de andere speeldagen — vrijdag 30 augustus, donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 september — zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. De cast en crew van Madocke stoomt zich intussen klaar voor de première voor het openluchttheater in het teken van 50 jaar Reynaertkring. Op de speellocatie aan de Middendam ter hoogte van de Oevers van de Durme wordt er deze week al duchtig gerepeteerd. De regie van het stuk is in handen van Stijn De Wolf. Meer info op www.madocke.be.

De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.
Geert De Rycke De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.
De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.
Geert De Rycke De cast van Madocke repeteert op de Middendam in Daknam waar het openluchtspektakel eind deze maand in première gaat.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.