Ondernemers brengen Parijse mode naar Kerkstraat

Veerle Hofman, Katleen Van Moer, Celina Demeyere en Sybille Hauwelaert openen volgende week een pop-upwinkel in de Kerkstraat.
Yannick De Spiegeleir Veerle Hofman, Katleen Van Moer, Celina Demeyere en Sybille Hauwelaert openen volgende week een pop-upwinkel in de Kerkstraat.

In een leegstaande winkelpand in de Kerkstraat, waar vroeger damesboetiek Edging huisde, kan je volgende week gezellig shoppen in een pop-upwinkel van enkele Lokerse handelaars.


De zaakvoerders van Odille & Octaaf, Agua Con Gas, Sublim Shop, Gianni's en Katwalk slaan er de handen in elkaar om hun aanbod voor kinderen en volwassenen in de kijker te zetten. "Het idee is om een tijdelijke 'concept-store' te openen zoals la Colette in Parijs met een aanbod van heren-, dames- en kinderkleding en daarnaast ook een aantal leuke hebbedingen en dat allemaal voor een klein prijsje", zegt Veerle Hofman van Agua Con Gas. De pop-up opent de deuren op donderdag 9 en vrijdag 10 februari van 14 tot 20 uur en op zaterdag 11 en zondag 12 februari van 11 tot 17 uur. (YDS)