Oeps: voorbijganger verwart salontafel bestemd voor verhuis met grof vuil

ANP XTRA
In Lokeren heeft een voorbijganger een salontafeltje meegenomen dat op straat stond. Het meubelstuk was echter niet bedoeld voor het grof vuil maar stond er wel in afwachting van de komst van een verhuiswagen.

De feiten deden zich zaterdagnamiddag voor op het Stationsplein in Lokeren. Een bewoonster had alvast enkele meubeltjes buiten gezet terwijl de verhuiswagen op komst was. Een voorbijganger laadde het salontafeltje in zijn auto, denkend dat het was buitengezet voor het grof vuil. Dankzij de camera’s kon de politie de identiteit van de bestuurder achterhalen. De vrouw heeft inmiddels haar tafeltje terug.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Diane Bernaerts

    Of het nu bestemd was voor het grof vuil of niet: ook spullen die buiten staan om mee te geven met het groot huisvuil mag je NIET meenemen: dat geldt ook als diefstal!