Nieuw plein 't Koerke valt in de smaak bij bezoekers Trappistenfeesten

De bellemannen produceerden heel wat decibels op de Trappistenfeesten.
Yannick De Spiegeleir De bellemannen produceerden heel wat decibels op de Trappistenfeesten.
De weergoden zijn de organisatoren van de kunst- en ambachtenmarkt vandaag voorlopig gunstig gezind. Ondanks de slechte weersvoorspellingen scheen de zon volop tijdens de eerste uren van de Trappistenfeesten.
Op de kunst- en ambachtenmarkt werd ook publiciteit gemaakt voor het massaspektakel Madocke dat deze zomer plaatsvindt in Daknam.
Yannick De Spiegeleir Op de kunst- en ambachtenmarkt werd ook publiciteit gemaakt voor het massaspektakel Madocke dat deze zomer plaatsvindt in Daknam.

Dit jaar waren er enkele bijzondere nieuwigheden. Zo kregen champetter Björn Haegeman en belleman Benny Philips het gezelschap van verschillende bellemannen uit Oost-Vlaanderen om de kunst- en ambachtenmarkt te openen én op te luisteren. Ook het vernieuwde plein achter het oud gemeentehuis van Daknam, dat omgedoopt werd tot 't Koerke, viel in de smaak. Het terras zat deze namiddag afgeladen vol. “De week voor de Trappistenfeesten slaap ik altijd slecht van de zenuwen. Zeker als er slecht weer voorspeld wordt, maar met deze editie mogen we zeker niet klagen", lacht Tom Michiels, voorzitter van de Reynaertkring.

Op de kunst- en ambachtenmarkt kan je verschillende ambachtslui aan het werk zien.
Yannick De Spiegeleir Op de kunst- en ambachtenmarkt kan je verschillende ambachtslui aan het werk zien.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.